Δεν φταίει ο «Καλλικράτης»... που διοικείται έτσι ο δήμος Ωρωπού!!!

Ποιοί αφήνουν και εκτίθεται... έτσι δήμαρχος και δήμος;

Στις 4 Απριλίου, συνεδρίασε η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Ωρωπού και μεταξύ των θεμάτων που είχε, ήταν και αυτό της λήψης απόφασης για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας και κοινοχρήστων χώρων σε τρίτους. Στη συνεδρίαση αυτή αποφάσισε ομόφωνα, να συγκροτήσει επιτροπή αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Γιαμαρέλο, Ανδρέα Λέκκα, Παναγιώτη Πέππα, και Φίλιππο Σιδέρη, οι οποίοι θα γνωμοδοτούσαν για τους χώρους που θα μπορούσε ο δήμος να νοικιάσει προς τρίτους.
Στις 16 Μαΐου, μετά από ενάμιση μήνα, συνεδριάζει πάλι για τη γνωμοδότηση της παραπάνω επιτροπής, η οποία πρότεινε, α) να δοθούν 600 μέτρα στο Φάρο για ενοικίαση και β) να δοθούν 3 άδειες για ξαπλώστρες.
Την εισήγηση αυτή, την έκανε δεκτή η επιτροπή ποιότητας ζωής, με την παρατήρηση του Γιώργου Αρμυριώτη, ότι έπρεπε πρώτα να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο, αν ο δήμος παραχωρήσει παραλία και του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου να παραμείνουν οι ίδιες τιμές για τα καταστήματα. Η παρατήρηση του Αρμυριώτη... πέρασε στα αζήτητα, όπως συνήθως όλες οι παρατηρήσεις και των άλλων συμβούλων των επιτροπών! Αποφάσισε επίσης, το δημοτικό συμβούλιο να καθορίσει τις τιμές.
Και ερχόμαστε τώρα στο δημοτικό συμβούλιο στις 8 Ιουνίου και στο θέμα «Καθορισμός τέλους χρήσης αιγιαλού και παραλίας». Εκεί συμβαίνουν τα εξής τερατουργήματα της δημοτικής αρχής:
1. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ της(!!!) την παραπάνω, υπ’ αριθ. 4/2011, απόφαση της επιτροπής ζωής.... ΑΛΛΑ...
2. «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ της επιτροπής των «4»....
και τα 600 μέτρα τα κάνει 1050(!!!) και τις θέσεις 4 από 3!!! Και ΔΕΝ αναφέρει ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά, στο πρακτικό της απόφασης.
Επίσης, του δημάρχου «να παραμείνουν οι ίδιες τιμές για τα καταστήματα»(!), έγινε 15 ευρώ το μέτρο ΕΤΗΣΙΩΣ!!!
Και το σύνολο της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ... παρακολουθεί το δήμαρχο να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ και να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, τους έμμισθους συμβούλους του ή υπεύθυνους στη διοίκηση, να τον αφήνουν να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ (γιατί άραγε;) και όσους λένε «ΝΑΙ», να αναλαμβάνουν και την όποια ευθύνη! Δεν ψήφισαν οι: Λίτσας, Βελτανιώτης, Δέδες, Καραγιάννης, Ζαχαρίας, Οικονόμου, Βαρνάβα, Σιδέρης, Αρμυριώτης και Χασιώτης.
ΠΗΓΗ: maximipoli.blogspot.com