ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Μπροστά σε χίλια άτομα μίλησαν Αϊβαλιώτης και Σπίνος για τον «Πατριωτικό Παρεμβατισμό»

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι του ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ από την κοσμοπλημμύρα που κατέκλισε το Δημοτικό Αναψυκτήριο Flamingo στη Σαλαμίνα, όταν την προηγούμενη Κυριακή παραβρέθηκε κλιμάκιο στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. με επικεφαλείς τον εκπρόσωπο τύπου Κωστή Αϊβαλιώτη, τον δημοσιογράφο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Άρη Σπίνο και τον γραμματέα ιδεολογικού Απόστολο Μπαμίχα μιλώντας για τον «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ».
    Ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων και οι συνεχείς διακοπές των ομιλητών από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες όλων όσων είχαν κατακλύσει
την αίθουσα που φιλοξενούσε τους ομιλητές, όχι μόνο δημιούργησαν έντονη εντύπωση αλλά άφησαν και απόηχο για τις επόμενες ημέρες ως προς το μέγεθος της συγκεντρώσεως.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως είπε και από μικροφώνου ο παριστάμενος Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Τζαβαρής ότι «τόσο κόσμο σε πολιτική ομιλία εδώ στο νησί δεν έχω ξαναδεί». Μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι ομιλίες αυτές πραγματοποιήθηκαν σε μια εποχή που τα πολιτικά κόμματα είναι απαξιωμένα και τα πολιτικά στελέχη λοιδορούνται όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν ενώπιον του λαού. Φαίνεται όμως ότι με το ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές και η δημοσκοπική του άνοδος που καταγράφεται συνεχώς έχει βάλει βαθιά τα ερείσματα για την αλλαγή του πολιτικού κλίματος στην ελληνική κοινωνία.

Τόσο η ομιλία του Κωστή Αϊβαλιώτη όσο και του Άρη Σπίνου, χωρίς χειρόγραφα κατέδειξαν για μια ακόμη φορά την πατριωτική έκφραση που οριοθετεί την πολιτική του ΛΑ.Ο.Σ. Στη συγκέντρωση αυτή κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή, ύστερα από παράκληση του Άρη Σπίνου, προς τιμή των Ελλήνων αστυνομικών που τραυματίζονται εν ώρα υπηρεσίας ή έχουν χάσει τη ζωή τους στο καθήκον.
    Είναι πλέον κατανοητό ότι τουλάχιστον για το γνωστό δημοσιογράφο έχει ανοίξει για τα καλά ο δρόμος για την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά αφού ο ομιλία του στη Σαλαμίνα ήταν μετά το Κορυδαλλό και το Κερατσίνι, όπου πάλι μαζί με τον Κωστή Αϊβαλιώτη έχουν ξεκινήσει αυτές τις συναντήσεις αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές.