Κλείνουν την είσοδο σε κατοίκους στη… «Μύκονο της Ερυθραίας»

Σοβαρές καταγγελίες από κατοίκους
της περιοχής

Διαπληκτισμοί με σεκιουριτάδες και «φουσκωτούς» που δεν αφήνουν τον κόσμο να διαβεί τους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρου Νέας Ερυθραίας επί των οδών Ελ. Βενιζέλου, Χαρ. Τρικούπη και Στροφυλίου, κατά τις βραδινές ώρες, καταγγέλλουν κάτοικοι της Νέας Ερυθραίας.
    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε έγγραφο σχόλιό του αναγνώστης «Δεν ξέρω ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα σε αυτό το εμπορικό κέντρο και το βράδυ υπάρχουν security/μπράβοι με σκοπό να εμποδίσουν την είσοδο παιδιών/ανθρώπων στο χώρο. Ο χώρος αυτός είναι δημόσιος! Είναι εμπορικό κέντρο/πλατεία. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον «κλείνουν» ούτε να τον γεμίζουν τραπέζια! Ο χώρος των μαγαζιών κάπου πρέπει να σταματάει! Δεν είναι λογικό αυτό το πράγμα, είναι παράνομο και πρέπει να σταματήσει! Σε όλη αυτή την κατάσταση συμμετέχουν σίγουρα το μπαρ… (Σ.Σ. αναφέρει συγκεκριμένο κατάστημα) και το ακριβώς απέναντί του. Είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα στην περιοχή μας!».
    Για τα παραπάνω χρειάζεται σίγουρα απάντηση από τους δημοτικούς άρχοντες, εκτός και αν καυχώνται για την ύπαρξη αυτής της «Μυκόνου της Νέας Ερυθραίας».