ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Σε ρόλο… ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ βλέπει τον εαυτό του ο δήμαρχος!

Την Περασμένη Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης συνεδρίασε προκειμένου να λάβει αποφάσεις για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την πόλη. Ανάμεσα στα άλλα κουβέντιασαν και το πρόβλημα που απασχολεί, σχετικά με την ομάδα της Ηλιούπολης που εξαιτίας των περιπετειών που έχει μάλλον θα υποβιβαστεί.
Αναφορικά λοιπόν μ’ αυτό το θέμα ο δήμαρχος έβγαλε μια ανακοίνωση που λέει τα εξής: «Ο δήμος Ηλιούπολης θα έχει ισχυρή παρουσία σε ένα πρόγραμμα ηθικής και κοινωνικής αναμόρφωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου».
Αν καταλάβατε τίποτα εσείς πείτε το και σ’ εμάς. Γίνεται κατανοητό ότι ο άνθρωπος, και απ’ ότι μάθαμε πρόκειται για μια κοπελίτσα, που συνέταξε αυτή την ανακοίνωση δεν πρέπει να έχει δει ούτε πως είναι η μπάλα. Τι σημαίνει ηθική αναμόρφωση; Μ’ άλλη ανακοίνωση που υπογράφει ο δήμαρχος για το ίδιο θέμα αναφέρεται το εξής: «Θα τηρηθεί στάση αναμονής μέχρι την έκδοση οριστικών αποφάσεων από την αθλητική και ποινική δικαιοσύνη σε σχέση με την ΠΑΕ και πρόσωπα σχετιζόμενα μ’ αυτή». Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να κάνει ο δήμος; Να αντικαταστήσει τον Άρειο Πάγο και να βγάλει αποφάσεις υπέρ ή κατά των εμπλεκομένων προσώπων; Εκείνο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως προκειμένου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος να πει κάτι δεν διστάζει να λέει και ανοησίες. Οι σπουδές του στη Μόσχα ως φοιτητή με υποτροφία από το ΚΚΕ προφανώς δεν του επέτρεπαν να δει ούτε σε φωτογραφία το δημοφιλή άθλημα που ήταν το… τόπι.