Εξώδικο Γεωργαντζά στον Κουντούρη

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Εξώδικο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουντούρη έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεωργαντάς ζητώντας του να κινήσει τις απαραίτητες ενέργειες που υποχρεούται από τον κανονισμό του Δ.Σ., προκειμένου να χάσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας ο κ. Πατσατζόγλου ο οποίος επί μήνες αδικαιολόγητα δεν εμφανιζόταν στις συνεδριάσεις του σώματος.
    Ο κ. Κουντούρης δεν χρειάσθηκε να κινήσει όμως τις διαδικασίες αφού ο κ. Πατσατζόγλου παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος.
    Έτσι την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο γραφείο του Δημάρχου κ. Καπλάνη έγινε η τελετή ορκωμοσίας δύο νέων Δημοτικών Συμβούλων.
    Ορκίστηκαν ο κ. Πρεντάκης Παντελής ο οποίος αντικατέστησε την κ. Χριστίνα Καλή της Δημοτικής Παράταξης «Η δική μας Πόλη» και ο κ. Γεωργαντζάς Αναστάσιος ως αντικαταστάτης του κ. Πατσατζόγλου Χρήστου του συνδυασμού «Παράταξη πολιτών Δήμος για όλους».
    Σημειώνουμε πως στην πρώτη συνεδρίαση που συμμετείχε ο νεορκισθείς κ. Γεωργαντζάς δέχθηκε ήπια λεκτική επίθεση από τον κ. Κουντούρη για το εξώδικο που του έστειλε.