Εθελοντική αιμοδοσία στην Πεντέλη

Πρόκληση για την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του, απευθύνει ο δήμος Πεντέλης. Στην ανακοίνωση, ενημερώνει τους πολίτες για τα οφέλη της αιμοδοσίας, σημειώνοντας ότι η τράπεζα αίματος
του δήμου έχει αποδειχθεί σωτήρια, όταν τη χρειάστηκαν κάποιοι συνάνθρωποί μας.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνεται:
«Σας γνωρίζουμε, ότι κάθε χρόνο ο δήμος μας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία δύο φορές τον χρόνο. Ήδη για το έτος 2011, η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία θα διενεργηθεί 2.6.2011 ημέρα Πέμπτη, από τις 9.30 π.μ. έως 11.30 μ.μ. στο δημαρχείο του δήμου Πεντέλης (οδός Καλαμβάκη 2Α, Μελίσσια).
    Όλοι γνωρίζουμε τη μεγάλη έλλειψη αίματος, που έχουν οι σχετικές τράπεζες, που λειτουργούν στη χώρα μας (νοσοκομείων κλπ.). Πολλοί από εμάς, ίσως να το έχουμε βιώσει σε κάποια δύσκολη ατομική ή οικογενειακή στιγμή. Ο δήμος μας, διατηρεί τράπεζα αίματος με την εξαιρετική προσφορά των μέχρι τώρα εθελοντών αιμοδοτών και έτσι μπορεί να έρχεται αρωγός σε κάποιες δύσκολες ή εξαιρετικές περιπτώσεις συνανθρώπων μας. Γίνεται αιμοδότης, έστω και για πρώτη φορά, σε αυτή την αιμοδοσία. Η διαδικασία διαρκεί πέντε λεπτά. Χαρίστε, λοιπόν, πέντε λεπτά από τη ζωή σας για να σωθεί μία άλλη ζωή. Σας προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους να μας βοηθήσετε με τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας αυτή».