ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥ
Δενδροφύτευση και καθαρισμός του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

    Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Ιλίου και οι Αντιδημαρχίες Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος – Μηχανολογικού και Καθαριότητας διοργάνωσαν στις 4 & 5 Ιουνίου 2011 δενδροφύτευση και καθαρισμό του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».
    Στις 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση και καθαρισμός του Πάρκου, στα οποία συμμετείχαν οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ιλίου με 35 εργαζόμενους και τον κατάλληλο εξοπλισμό, σχολεία του Δήμου, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Ιλίου, το Ίδρυμα Θεοτόκος και εθελοντές.
    Στις 5 Ιουνίου συνεχίστηκε ο καθαρισμός του Πάρκου από τις ομάδες της Περιφέρειας Προσκόπων Δυτικής Αττικής και εθελοντές.
    Ενεργά έδωσε το «παρών» και τις δύο ημέρες ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, πρωτοστατώντας στην προσπάθεια των φορέων και των πολιτών του Δήμου Ιλίου να καθαρίσουν και να ενισχύσουν το πράσινο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» για να μπορούν να χαίρονται όλοι οι επισκέπτες του ένα καταπράσινο και όμορφο πάρκο.