Συνάντηση Διοίκησης ΕΠΣ Πειραιά με Γιώργο Ιωακειμίδη

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημαρχείου Νικαίας η προγραμματισμένη συνάντηση του Δήμου Νίκαιας Ρέντη, των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου και της Διοίκησης της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ για θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο στην Νίκαια και στον Ρέντη.
    Η συνάντηση ήταν η πρώτη επίσημη που πραγματοποιεί η νέα δημοτική αρχή του νέου ενιαίου Δήμου με τα ποδοσφαιρικά σωματεία και την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π.
    Από πλευράς της δημοτικής αρχής ήταν ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ. Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.
    Την συζήτηση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος κ. ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ τονίζοντας ότι σκοπός της συνάντησης είναι ο συντονισμός του Δήμου με τα σωματεία και την Ε.Π.Σ.Π. για την πρόοδο των δραστηριοτήτων τους και των υποδομών τους.
    Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού για την συνάντηση, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους παρέδωσε συνοπτικό υπόμνημα με τις προτεραιότητες που τίθενται από τα σωματεία και καταθέτει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για τις περιοχές του Δήμου και οι οποίες είναι συνοπτικά οι εξής:
    Ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ. Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ευχαρίστησε τα σωματεία και την Ε.Π.Σ.Π. για τη συμμετοχή τους στην πρώτη αυτή ουσιαστική σύσκεψη για τα θέματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ενιαίου Δήμου Νίκαιας Ρέντη.
    Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση του νέου ενιαίου Δήμου Νίκαιας Ρέντη, δηλώνοντας ότι παλεύει με ότι δυνατότητες έχει και μπορεί, ώστε να επιβιώσει ο Δήμος και να μπορέσει να βοηθήσει όλο τον αθλητισμό του ενιαίου Δήμου και φυσικά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του ποδοσφαίρου που ανήκουν στην Ε.Σ.Π.Σ.