Προσφυγές του Νικολάου για να μην λειτουργήσει το κυλικείο του Άλσους, που αρχικά αυτός κατασκεύασε!!!

Στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο κόσμος τα έχει χάσει με τα νέα καμώματα του Δ. Νικολάου, ο οποίος δεν λέει να το πάρει απόφαση ότι δεν βγήκε δήμαρχος επειδή δεν τον ήθελαν πλέον οι χολαργιώτες. Ο κ. Νικολάου, λοιπόν, έκανε προσφυγή στο Υπουργείο Εσωτερικών για το κυλικείο του Άλσους και την ενδεχόμενη παράνομη λειτουργία του.
    Το παρανοϊκό στην όλη ιστορία είναι ο ίδιος ο κ. Νικολάου είναι υπόδικος για την παράνομη λειτουργία του κυλικείου τα προηγούμενα καλοκαίρια, διότι αγνόησε δεκάδες διατάξεις των νόμων προκειμένου να το λειτουργήσει και κατασκεύασε παράνομα κτίσματα.
Τώρα λοιπόν προσφεύγει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους για να σταματήσει να λειτουργεί το κυλικείο. Είναι σαφές και άκρως κωμικοτραγικό ότι ο κ. Νικολάου τώρα που δεν είναι ο ίδιος δήμαρχος δεν θέλει να λειτουργεί το Καφέ, που ο ίδιος κατασκεύασε στο Άλσος. Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για το συγκεκριμένο θέμα, ο ίδιος δεν ψήφισε και αποχώρησε, ενώ η παράταξή του το καταψήφισε.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα με την υπ’ αριθμ. 1747/14396/12-5-11 προσφυγή του, ο κ. Νικολάου προσβάλλει την υπ’ αριθμ. 119/2011 απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, σύμφωνα με την οποία θα επαναλειτουργήσει το δημοτικό αναψυκτήριο ως κυλικείο του δημαρχείου και η επιχείρηση θα εκμισθωθεί για ένα χρόνο (δοκιμαστικά) σε ιδιώτη.
    Η ενέργεια αυτή του κ. Νικολάου μοιάζει να ακολουθεί κάποιο σχέδιο, ώστε να εμποδίσει τη δημοτική αρχή στο να εκτελέσει οποιοδήποτε έργο. Με τον ίδιο τρόπο ο κ. Νικολάου προσέφυγε και κατέθεσε μήνυση για έργα στην Αγία Σκέπη, που τελικά σταμάτησαν, για έργα στο Άγιο Γεώργιο, όπου και εκεί σταμάτησαν, για το Καφέ στο τένις του Παπάγου, που τελικά έκλεισε και όπως λέει ο ίδιος τώρα έχει σειρά και το Verde.
    Επίσης έχει καταθέσει μήνυση κατά της κ. Κούτρα για εξύβριση. Και κατά της κ. Κούτρα και του κ. Ξύδη για συκοφαντική δυσφήμιση για την υπόθεση της γνωστής διαθήκης.