«Έμεινε μόνος του» ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στη Δάφνη

 Ελέγχουν την παράταξη Δαουλάρης
και Αργιανάς

Δημήτρης Αργιανάς
Γιώργος Δαουλάρης
Την Τρίτη 30.08.11 ημέρα δημοτικού συμβουλίου για τον Δήμο Δάφνης Υμηττού
το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε στην εκλογή αντιπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου για
την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ) στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του Π.Δ/τος 75/2011
(ΦΕΚ 182/22-08-2011).
Σύμφωνα με την διαδικασία έως τις 18.30 στις 30/08/11 θα έπρεπε να κατατεθούν γραπτώς οι υποψήφιοι που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής με μυστική ψηφοφορία και που θα ακολουθούσε αργότερα  στις 20.30 στην δημοτικό συμβούλιο. Η ομάδα του Δημάρχου προχώρησε σε 1 πρόταση η οποία και εγκρίθηκε ομόφωνα με μυστική ψηφοφορία από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.
Από τις ομάδες τις αντιπολίτευσης δικαίωμα συμμετοχής με βάση τη διάταξη είχε μόνο ο συνδυασμός του κου Σταυρακάκη Μ. Οι παρατάξεις  της αριστεράς διαμαρτυρόμενες για τη λογική της διαδικασίας  δήλωσαν αποχή από αυτήν.
Από την παράταξη του κου Σταυρακάκη Μ. υποψηφιότητα έθεσε ο ίδιος ως επικεφαλής καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και επί 16 χρόνια Δήμαρχος Υμηττού Αργιανάς Δημήτρης. Παρά την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και πίεση τόσο από τον κο Σταυρακάκη καθώς και μικρομεσαίων κομματικών παραγόντων του Πασοκ της περιοχής να αποσύρει την υποψηφιότητα του, ο κος Αργιανάς Δ.
επέμεινε και τελικά κέρδισε τη διαδικασία εκλογής με 5 ψήφους υπέρ του έναντι 3ων του επικεφαλής της παράταξης κου Σταυρακάκη Μ. ο οποίος φαίνεται να μη μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να φυλλορροούν οι όποιες δυνάμεις είχαν παραμείνει μαζί του μετά το άσκημο εκλογικό αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών.
Αξίζει να αναφερθεί η πριν 2 μηνών δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κου Δαουλάρη Γιώργου δημοτικού συμβούλου και πρώην υποψηφίου Δημάρχου της Δάφνης  από την παράταξη του Σταυρακάκη .
Ο κος Δαουλάρης στήριξε ανοικτά σε αυτή την αναμέτρηση τον κο Αργιανά Δ. και με την προφανή  εκ του αποτελέσματος επιλογή δημοτικών σύμβουλων από ανεξάρτητα ψηφοδέλτια προερχόμενοι όμως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.