Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ…!!

Ο κ. Σταύρος Τζουλάκης.
Ο Γιώργος Κουτελάκης, ισχυρός μέχρι πρότινος δήμαρχος στην Νέα Σμύρνη, παραιτήθηκε από το αξίωμά του εξαιτίας των δοσοληψιών που είχε με τη δικαιοσύνη. Η παράταξη της διοίκησης εξέλεξε δήμαρχο τον Σταύρο Τζουλάκη. Όταν ο νυν δήμαρχος διαδεχόταν τον προκάτοχο όλοι πίστευαν ότι η αντικατάσταση θα ισχύει μέχρι και την ώρα που θα δικαιωθεί ο κ. Κουτελάκης.
Στις εκλογές νίκησε η παράταξη του κ. Κουτελάκη με επικεφαλής τον κ. Τζουλάκη. Μια εβδομάδα αργότερα, το δικαστήριο κήρυσσε αθώο τον πρώην δήμαρχο και τους συγκατηγορούμενος του από τις κατηγορίες για διασπάθιση δημοτικού χρήματος. Με την αυλαία του δικαστηρίου άρχισαν κι οι ψίθυροι για μια θριαμβευτική επάνοδο του Γιώργου Κουτελάκη. Όλοι είχαν υπολογίσει χωρίς τον «ξενοδόχο», τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο.
Ο Σταύρος Τζουλάκης άρχισε να χαράσει τη δική του πορεία στα δημοτικά πράγματα της Νέας Σμύρνης.
Πολλά πρόσωπα υποβαθμισμένα από την διοίκηση του προκατόχου του καταλάμβαναν καίριες θέσεις κι άλλοι κοντά στον κ. Κουτελάκη ευρισκόμενοι οδηγούνταν στην αποστρατεία.
Ο πρώην παντοδύναμος κ. Κουτελάκης δεν μπορεί πια να αντιδράσει.
Αντίθετα, κρίνεται ως πολιτικά αδύναμος και βρίσκεται σε πλήρη δημοτική απομόνωση. Ο νυν δήμαρχος αργά αλλά σταθερά οικοδομεί μια εντελώς δική του παράταξη. Από τη δυναμική παράταξη του 1998 με επικεφαλής τον Γιώργο Κουτελάκη δεν υπάρχει απολύτως τίποτε.
Ο Ανδρέας Νεφελούδης έχει ακολουθήσει τον Φώτη Κουβέλη στην Δημοκρατική Αριστερά και εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο, όπως κι ο χημικός Παναγιώτης Πάντος που εκπροσωπεί επίσημα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην αντιδήμαρχος και συμμαθήτρια του κ. Κουτελάκη έχει δημιουργήσει τη δική της παράταξη. Ουδείς δε εξ αυτών επιθυμεί να έχει σχέσεις με τον άλλοτε κραταιό δήμαρχο…!!!