Στα δικαστήρια θα τρέχει ο Νικολάου για τα επόμενα 50 χρόνια!

Σ’ έναν ανελέητο πόλεμο μηνύσεων και αγωγών έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση μεταξύ του αποτυχημένου πρώην δημάρχου Χολαργού Δημήτρη Νικολάου με τον νυν τοπάρχη Βασίλη Ξύδη.
Μηνύσεις επί μηνύσεων και αγωγές επί αγωγών είναι το αποτέλεσμα του οξύτατου πολέμου που έχει οδηγηθεί ο πρώην δήμαρχος αφού έτσι νομίζει ότι θα υπερασπίσει τον εαυτό του απέναντι στις πολύ βαριές κατηγορίες που ακούγονται για τα πεπραγμένα του δια στόματος Ξύδη, στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η κορυφή του παγόβουνου ήταν η αποκάλυψη από το σημερινό δήμαρχο
της «ξεχασμένης διαθήκης» που βρέθηκε στο συρτάρι του Νικολάου, σύμφωνα με την οποία ο δήμος ήταν ο δικαιούχος μιας περιουσίας 500.000 ευρώ και πολλών ακινήτων, αλλά όπως ισχυρίζεται ο Βασίλης Ξύδης, ο Νικολάου δεν το είπε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν μπορείς να αντιληφθείς πως όχι μόνο έχασες τις εκλογές αλλά συνετρίβεις και πολιτικά χωρίς κανένα δικαίωμα επανόδου σου στο μέλλον από οποιοδήποτε εκλογικό θώκο. Αυτό ως μια μικρή συμβουλή προς τον αγαπητό πρώην δήμαρχο.