Θα «πνιγεί» στους τσιγγάνους ο Δήμος Μαρκοπούλου

Σε ένα Μαρκόπουλο με χιλιάδες χρέη, με κίνδυνο να χάσει ο Δήμος περιουσιακά στοιχεία του, με μεγάλο έλλειμμα υποδομών (αποχέτευση κλπ.) θα έρθει να προστεθεί άλλο ένα, όπως «έσκασε» προχθές, με έγγραφο στη Βουλή.
Θα φύγουν οι Ρομά από τον Ελαιώνα και θα εγκατασταθούν στο Μαρκόπουλο.
Κι αναρωτιέται κανείς με ποια προετοιμασία: με ποια υποδομή; με ποια κονδύλια; προωθεί το υπουργείο μια τέτοια λύση «για την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού, την κοινωνική ένταξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής», όπως γράφει;

Κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες στη Σαλαμίνα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μετ’ εμποδίων εξυπηρετούνται πλέον οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σαλαμίνας, καθώς τα υποκαταστήματα των δημοσίων υπηρεσιών που λειτουργούσαν στο νησί κλείνουν το ένα μετά το άλλο ή συρρικνώνουν τις λειτουργίες τους.

Δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος του Δήμου Πειραιά

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος του δήμου Πειραιά εν όψει των περικοπών λόγω της οικονομικής κρίσης έδωσε σε όλους τους ενδιαφερόμενους ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος που τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει ώστε να καλυφθούν και οι κενές οργανικές θέσεις που παρουσιάζονται. «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να εντάξει εργαζόμενους στο Δήμο Πειραιά καθεστώς εργασιακής εφεδρείας που οδηγεί σε απολύσεις, με πρόσχημα τα χρέη.
    Είμαι σαφής και ξεκάθαρος: Αυτά τα σχέδια περί εργασιακής εφεδρείας στο Δήμο Πειραιά, δεν πρόκειται να περάσουν. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.

Ελεύθερος ο πρώην δήμαρχος

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ «ΠΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον β’ ειδικό ανακριτή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε για το σκάνδαλο της λεγόμενης «Παγίας Προκαταβολής» του δήμου, το έλλειμμα της οποίας εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 534.000 ευρώ.

Στη Βουλή τα αναλυτικά στοιχεία για τα χρέη των δήμων

Μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 6.483.097 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 16.517.739 ευρώ για τον Δήμο Κηφισιάς

Κατατέθηκαν στη Βουλή τα αναλυτικά στοιχεία των μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων των δήμων όλης της χώρας, από τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Πρόκειται για ποσά – μαμούθ εκατομμυρίων ευρώ και αφορούν ακόμα και σε μικρούς δήμους της χώρας.

Δεν παραδίδουν τη σφραγίδα και τα περιουσιακά στοιχεία της ΑΜΝΕΠ Α.Ε.

Μπλέξιμο με την εκκαθάριση και το διαχειριστικό έλεγχο στην αναπτυξιακή εταιρεία «φάντασμα» 4 δήμων 
στα βόρεια προάστια

Συνεχίζεται το δημοτικό «σίριαλ» με την εταιρεία «φάντασμα» ΑΜΝΕΠ Α.Ε. (Αναπτυξιακή Μελισσίων Νέας Πεντέλης), όπου συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με 64.418 ευρώ και ο Δήμος Κηφισιάς από το 2009, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Δήμος Χαλκηδόνας – Ν. Φιλαδέλφειας

Στη Βουλή οι καταγγελίες Τομπούλογλου για αδιαφανείς προσλήψεις στον Δήμο

Η ερώτηση του Βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Νικολόπουλου, «μιλάει» από μόνη της! Διαβάστε:



ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ… ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!

Την ώρα που Εισαγγελέας ερευνά τον τρόπο λήψης του δανείου των 40.000.000€ που πήρε ο Δήμος Αχαρνών με την προηγούμενη δημοτική αρχή, για το οποίο πολλά έχουν ακουστεί και ιδιαίτερα για τα 4.000.000€ «που χάθηκαν στο δρόμο», το Ελληνικό Δημόσιο δια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτουμε πληρώνει τις δόσεις αυτού του δανείου.

Ιδιωτικά «φαντάσματα» ορέγονται την παραλία Βούλας


Αντιδικία μεταξύ Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και Μ.Ε.Ε.Κ.Β. για την 
παραλιακή ζώνη κάτωθι
της Λ. Καραμανλή εκτεινόμενη από το Ασκληπιείο
έως τον ΝΑΟΒ

Παρέμβαση του τ. Δημάρχου Άγγελου Αποστολάτου

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    Η πρώην Κοινότητα Βούλας, μετέπειτα ο Δήμος Βούλας και νυν Δήμος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, κατά την περίοδο αρχόμενη από το έτος 1968 (αμέσως μετά την διάνοιξη της παραλιακής λεωφόρου) μέχρι και σήμερα 2011, νέμεται «Διανοία Κυρίου» την παραλιακή έκταση η οποία κείται κάτωθι της λεωφόρου Καραμανλή και εκτείνεται από το Νοσοκομείο Ασκληπιείο έως και τον ΝΑΟΒ.

55.000 προσλήψεις μέσω ΔΕΚΟ στους Δήμους!

ΟΡΓΙΟ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Από το «παράθυρο» για τα δικά μας παιδιά

Σάλο έχει ξεσηκώσει η απόφαση της κυβέρνησης να προωθήσει 55.000 προσλήψεις με 5μηνες συμβάσεις, μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), που θα χρησιμοποιηθούν μάλιστα στους Δήμους (νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι κ.ά.).
Ονομάζονται προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΧΑΡΝΩΝ

Την άμεση αποστολή των δανειακών συμβάσεων που έχουν ήδη κριθεί παράνομα, ζητάει μ’ επείγον έγγραφό του, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Η εντολή δόθηκε, από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών. Αρχίζει, ο χορός των δικογραφιών.

Παράνομη χωματερή

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Την επιβολή προστίμου ύψους 55.000 ευρώ, ως διοικητική κύρωση, επέβαλε σήμερα με απόφασή του στον Δήμο Κορινθίων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για τη χωματερή στα Αθίκια Κορινθίας. Το πρόστιμο, όπως αναφέρεται στην απόφαση του περιφερειάρχη, επιβλήθηκε «λόγω της ανεξέλεγκτης διάθεσης στερεών αποβλήτων, της απουσίας προστατευτικής περίφραξης του χώρου, της μη αποκατάστασης του, της επιχωμάτωσης και της μη αποκατάστασης του υδατορέματος, αλλά και λόγω κινδύνου πυρκαγιάς». Επίσης με δεύτερη απόφαση, του επέβαλε πρόστιμο, ύψους 48.000 ευρώ, ως διοικητική κύρωση, για μια άλλη ανεξέλεγκτη χωματερή στην περιοχή Άσσου για τους ίδιους λόγους.

Νέα καταγγελία στο Δήμο Φυλής του επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών κ. Σάββα Σάββα

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ

Για ένα πολύ σημαντικό έργο σε μια ευαίσθητη περιοχή του Δήμου Φυλής, το οποίο ανεστάλη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Σάββα το έργο μπλοκαρίστηκε προεκλογικά για πολιτικούς λόγους. «Μετά την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αναστολή των εργασιών στην Πολεοδομική Ενότητα Πανοράματος, η Ενότητα Πολιτών, όπως το συνηθίζει άλλωστε, μελέτησε και διερεύνησε τους λόγους για τους οποίους ένα τόσο μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα που θα ανακούφιζε τους συνδημότες μας στο Πανόραμα δεν προχώρησε. Για ακόμα μία φορά οι δημότες του Δήμου Φυλής αντιμετωπίζουν την αδράνεια της δημοτικής αρχής η οποία έχει σοβαρή επίπτωση στην καθημερινότητα τους και στην ποιότητα ζωής για ένα έργο που μπλοκαρίστηκε με ευθύνη του δημάρχου κυρίου Μπουραϊμη.

Αντιδρούν για την υποβάθμιση

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Πανεορδαϊκό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαϊδα, με πρωτοβουλία του Δήμου Εορδαίας, του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας και του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, που ζητούν «να σταματήσει η υποβάθμιση της Πτολεμαϊδας και της ευρύτερης περιοχής».

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βήματα προόδου

Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ – Ψηφιακή Σύγκλιση» εντάσσεται ο Δήμος Σαλαμίνας στο πλαίσιο της υλοποίησης έργων τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, κατόπιν χειρισμών της νέας δημοτικής Αρχής και του δημάρχου Γιάννη Τσάβαρη. Το γεγονός αυτό θα αποφέρει στο δήμο έσοδα 160.000 ευρώ για την ψηφιακή απεικόνιση της Νομαρχίας της Σαλαμίνας. «Η νέα αυτή επιτυχία αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η αναγκαιότητα της ανάδειξης της ιστορικότητας του νησιού μας, που αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξή του. Στο μέλλον θα ενταχθούν και άλλες ενέργειες στο πλαίσιο αυτό», αναφέρει ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσάβαρης.

Με απόφαση δημάρχου στα 330 ευρώ το μήνα...

ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Για «απίστευτη» απόφαση στο Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης» που εξοντώνει οικονομικά τις οικογένειες της πόλης κάνει λόγο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και της παράταξης «Νέα Εποχή» Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με αφορμή, όπως καταγγέλλει, τις υπέρογκες αυξήσεις στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΑΠΗ.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗ

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις η εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

Ολοκληρώθηκε η προανακριτική διαδικασία της μήνυσης Νικολάου κατά Ξύδη

Ο ΞΥΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!

    «Αναγνωρίζω την υπογραφή μου στο memo», φέρεται να κατέθεσε η Έλλη Ευαγγελίδου, στενή συνεργάτης του Δ. Νικολάου και ουσιαστικός μάρτυρας στη διενεργηθείσα προανάκριση της μήνυσης που έχει ασκήσει ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού σε βάρος του Β. Ξύδη.

Μεταφορά μαθητών

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ

Το «μπαλάκι» στην Περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη πετά το δημοτικό συμβούλιο Ιλίου, όσον αφορά στο έργο της μεταφοράς των μαθητών για το 2011-12 ζητώντας με ομόφωνο ψήφισμά του να το κάνει και αυτό γιατί. «Η περιφέρεια διαθέτει εμπειρία από προηγούμενα έτη που είχε την αρμοδιότητα. Σε αντίθεση με τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού που ακόμη δε διαθέτουν αυτή την εμπειρία και σε συνδυασμό με το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι αρχές Σεπτέμβρη που ξεκινά η σχολική χρονιά». Όπως δηλώνει το Δ.Σ. Ιλίου, «την επόμενη σχολική χρονιά θα έχουμε αρκετό χρόνο προετοιμασίας, έτσι ώστε να αναλάβουμε και να ανταποκριθούμε επαρκώς σε αυτή τη νέα αρμοδιότητα».

30 μετανάστες στα «αζήτητα»

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μέσα σε άθλιες συνθήκες, στην κοίτη του ποταμού Νέδοντα, κάτω από το δημοτικό πάρκινγκ, στο κέντρο της Καλαμάτας, ζουν πάνω από 30 μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές.
    Οι μετανάστες εντοπίστηκαν χθες από συνεργείο του Δήμου, που καθάριζε την κοίτη του ποταμού. Δημοτικοί αστυνόμοι και αστυνομικοί της ΕΛ.Α.Σ. πήγαν στην περιοχή και ζήτησαν από τους μετανάστες να απομακρυνθούν.

«Όχι άλλη φυλακή στην περιοχή μας»

ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

    Με ένα ηχηρό «ΟΧΙ» απάντησε ο Δήμος Αχαρνών στην απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να χωροθετήσει Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Ανήλικων Μεταναστών στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.
    Το δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών σε συνεδρίαση για το θέμα με ψήφισμα των παρατάξεων, εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή τους για την απόφαση αυτή του Χρήστου Παπουτσή.

Επικίνδυνα κράσπεδα στη λεωφόρο

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Επικίνδυνες είναι οι συνθήκες οδήγησης στη λεωφόρο Παλλήνης, στο Δήμο Γέρακα – Παλλήνης. Σύμφωνα με καταγγελίες η κατάσταση είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα άκρως επικίνδυνη, παρά τις επανειλημμένες αναφορές προς το Δήμο Γέρακα – Παλλήνης.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ελεύθερος ο πρώην γενικός γραμματέας για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης

ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα κρίθηκε για την υπόθεση της Παγίας Προκαταβολής του δήμου Θεσσαλονίκης, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος ως κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης.
    Ο Μ. Λεμούσιας μετήχθη από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στον β’ ειδικό ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη για την εμπλοκή του στη διαχείριση

Βάλανε φωτιά στον Δήμο Αλεξάνδρειας!

ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βρέθηκαν δύο μπιτόνια με βενζίνη – Είχε γίνει έλεγχος και βρέθηκε σωρεία ατασθαλιών

Στον πρώην Δήμο Μελίκης (Ημαθίας), που ο «Καλλικράτης) τον μετονόμασε σε Δήμο Αλεξάνδρειας, εκδηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα φωτιά στις οικονομικές υπηρεσίες. Λίγες μέρες πριν είχε εκδοθεί το πόρισμα των οικονομικών ελέγχων που έκαναν υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Διοίκησης,

Σταμάτησε τις πληρωμές στους προμηθευτές ο Δήμος Αθηναίων

Εάν δεν πάρει ενίσχυση, τον Οκτώβριο δεν 
θα έχει να πληρώσει ούτε το προσωπικό

    Σε στάση πληρωμών προς τους εκατοντάδες προμηθευτές του έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Αθηναίων λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζει, καθώς τα έσοδά του παρουσιάζουν υστέρηση κατά 80% σε σχέση με πέρυσι. Μοναδικός στόχος τώρα είναι να εξοικονομηθούν χρήματα για την πληρωμή των 10.700 εργαζομένων του, που θεωρείται ανέφικτος.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ ΣΤΟΝ «ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ

Στις σοβαρότατες καταγγελίες για εκβιασμό επιχειρηματιών από κύκλωμα εφοριακών θα απαντήσει ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και υπουργός οικονομικών Ε. Βενιζέλος


    Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που έγιναν από τον Άρη Σπίνο στο ΚΟΝΤΡΑ CHAΝNEL στην πρεμιέρα της εκπομπής του, «ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» την Κυριακή το βράδυ. Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάστηκαν και με ηχογραφημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει η ΕΥΠ, ομάδα εφοριακών εκβιάζει επώνυμους επιχειρηματίες προκειμένου να ρυθμίσει φορολογικές τους διαφορές. Καλεσμένος στην εκπομπή μεταξύ άλλων ήταν και ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Αθηνών και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης

Η καταδίκη του δημάρχου βάζει «βόμβα» στο «Mall»

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΖΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ

Τον επόμενο μήνα κρίνεται η αντισυνταγματικότητα του νόμου βάσει του οποίου χτίστηκε ο «κολοσσός»

Χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης! Το εμπορικό κέντρο – κολοσσός «The Mall» των 75.000 τ.μ. που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2005 και προσελκύει χιλιάδες κόσμου καθημερινά βρισκόταν στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης προτού ακόμη λειτουργήσει. Η επιτροπή κατοίκων του Αμαρουσίου που έχει προσφύγει στα δικαστήρια και κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων τριάντα ετών»

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ καλύτερο τρόπο εξελίσσεται η περιπέτεια της υγείας του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, καθώς χθες μεταφέρθηκε από την Εντατική σε δωμάτιο του «Ερρίκος Ντυνάν». Μετά από έξι μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης βρίσκεται από χθες σε δωμάτιο κοινής νοσηλείας. Όπως όλα δείχνουν, η περιπέτεια της υγείας του Γρηγόρη Κασιδόκωστα σύντομα θα αποτελεί μια κακή ανάμνηση.

Τη βάπτισε δημοσιογράφο και την προσέλαβε με ρουσφέτι

Διεγράφη από τη Ν.Δ. επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή, όταν κατήγγειλε τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος. Και όταν ανέλαβε και πάλι εξουσία, «μέθυσε» από το άρωμά της και ακολούθησε την ίδια τακτική. Ο λόγος για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο οποίος προσέλαβε την κόρη του Εύη (Παρασκευή) στο γραφείο Τύπου της Περιφέρειας! Η «prionokordela.gr» φέρνει σήμερα στο «φως» τα έγγραφα με την πρόσληψη της γοητευτικής μελαχρινής κυρίας,

«Έμεινε μόνος του» ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στη Δάφνη

 Ελέγχουν την παράταξη Δαουλάρης
και Αργιανάς

Δημήτρης Αργιανάς
Γιώργος Δαουλάρης
Την Τρίτη 30.08.11 ημέρα δημοτικού συμβουλίου για τον Δήμο Δάφνης Υμηττού
το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε στην εκλογή αντιπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου για
την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ) στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του Π.Δ/τος 75/2011
(ΦΕΚ 182/22-08-2011).
Σύμφωνα με την διαδικασία έως τις 18.30 στις 30/08/11 θα έπρεπε να κατατεθούν γραπτώς οι υποψήφιοι που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής με μυστική ψηφοφορία και που θα ακολουθούσε αργότερα  στις 20.30 στην δημοτικό συμβούλιο.